Diensten

ImmoQualitas – Belgie en Turkije

ImmoQualitas heeft kwaliteit en service als hun prioriteit sinds 1992. Hun immobiliën kantoren in België-Turkije bieden complete diensten in de vastgoedmakelaardij (aankoop, verkoop en verhuur, rentmeesterschap/beheer) aan.
Of u nu een onroerend goed in Belgie- Turkije wilt verkopen, investeren, kopen of huren. Zij handelen in alle soorten van vastgoed in Belgie-Turkije - villa's, huizen, bungalows, boerderijen, flats en appartementen, evenals verkoop of aankoop van terreinen, bouwgronden en bootligplaatsen.

ImmoQualitas’s commercieel vastgoed afdeling heeft handelspanden te koop en te huur aan in Belgie-Turkije: kantoren, winkels, magazijnen, restaurants, bars, pubs, disco's, campings en hotels. 

Vastgoedmakelaardij diensten in België en Turkije

ImmoQualitas biedt een totale vastgoed makelaarsdienst in uw eigen taal. Van het lokaliseren van het onroerend goed ïn België en/of Turkije dat het meest geschikt is aan uw individuele wensen en budget tot de afronding van de aankoop van uw vakantiewoning in België- en of Turkije met alle wettelijke formaliteiten en administratieve eisen die nodig zijn om ervoor te zorgen een soepele en plezierige koopervaring van uw vakantiehuis in België en of Turkije aan de België-Turkije. Onze meertalige medewerkers kunnen u helpen bij de aankoop van uw vakantie huis in de volgende talen: Engels, Frans, Turks, Duits, Nederlands, Russisch en Oekraïens zoals vereist.

Juridisch advies in Turkije in uw eigen taal

ImmoQualitas heeft samen  met het advocaten/fiscalistenkantoor Unicorn alle contracten vertaald in uw eigen taal. Onze advocaten zullen altijd de beste oplossing voor u vinden voor uw aankoop van immobiliën in Turkije.

Onze specialisten bekijken uw persoonlijke situatie en adviseren U over de beste oplossing om uw Turkse vakantiewoning te kopen: in persoonlijke naam, in vruchtgebruik of een aankoop via een Turkse of buitenlandse firma( met naamlening).

Onze advocaten/fiscalisten vinden altijd de optimale fiscale oplossing met beste successieplanning voor onze klanten om een woning in Turkije te kopen. Discretie en bescherming van de belangen van onze klanten is een punt van eer voor ons.

Administratie

ImmoQualitas helpt u door alle nodige administratie, zoals het verwerven van de verplichte persoonlijk fiscaal nummer , water, telefoon en elektriciteit aansluiting, fiscale aangifte, het vertalen van officiële documenten, enz ... of met een de oprichting van een Turkse vennootschap om uw Turks  onroerend goed in Turkije te kopen of om uw vakantie huis in Turkije te verhuren indien nodig.

Aankoop, verhuur of verkoop van onroerend goed aan de Belgie-Turkije

ImmoQualitas kan gemakkelijk uw Belgie-Turkije woonst in Belgie-Turkije verkopen of verhuren voor U. We hebben meerdere makelaarskantoren en immobiliën websites voor promotie en reclame van uw aanvakantiewoning aan de Belgie-Turkije en we hebben een zeer uitgebreid internationaal reclame-programma. Contacteer ons voor meer informatie met uw naam, e-mail, telefoonnummer en vastgoed locatie in Belgie-Turkije.

ImmoQualitas biedt u een verhuurdienst van uw woonst in Belgie-Turkije wanneer u deze niet zelf gebruikt. Dit kan u een mooi rendement op uw investering in Belgie-Turkije opbrengen of dit kan u helpen uw lening op uw Spaans vakantiehuis af te betalen.

Huis onderhoud

ImmoQualitas biedt u totale huis, schoonmaak- en onderhoudsdiensten aan gedurende het hele jaar en heeft specialisten die uw woning regelmatig in Belgie-Turkije kunnen onderhouden tijdens uw afwezigheid.

Financiën en hypothecaire leningen

ImmoQualitas, helpt u bij het openen van uw Turkse bankrekening of voor het verkrijgen van een banklening om de aankoop van uw vakantiewoning, huis, villa, appartement, flat of grond in Belgie en of Turkije te financieren.

Immobiliën Belgie-Turkije

ImmoQualitas zal altijd de juiste (vakantie)woning in Belgie en ofTurkije voor u vinden, aangepast aan uw individuele wensen en budget. Contacteer ImmoQualitas voor bemiddeling en vastgoed diensten met vermelding van uw budget en andere vereisten.