Thailand Bang Saray luxe appartementen op 100m van strand, verhuurgarantie 9% mogelijk !

Project Te koop - Sea Zen 1 , 20250 Bang Sare (20250) - Vanaf € 165 000

Gelegen in een rustige omgeving op slechts 100 meter van het strand Bang Saray, Sea Zen combineert het "resort-style" met een levend en eigentijds design dit om een toevluchtsoord voor een gelukkige paar te vormen.
Rondom een uitgestrekte groot zwembad met een verhoogde fitness center, Sea Zen zijn twee woongebouwen die diverse eenheden/layouts huisvesten compleet met Europese afwerking.
Deze ontwikkeling ligt te midden van een tropische "Zen Garden"tuin, met exclusieve toegang tot een nabijgelegen oceaan park, biedt de ultieme ontspannen levensstijl in een van de mooiste bestemmingen van de oostkust's.

Resort voorzieningen
• Resort geïnspireerde voorzieningen, waaronder: uitgestrekte eigentijdse zwembad, "drijvende" fitnesscentrum, een bar bij het zwembad, jacuzzi, "Zen Relaxation Garden" en een kinderspeeltuin
• Uitgebreide on-site diensten waaronder een wasserette, schoonmaakservice en 24 uur per dag bemande beveiliging en professionele verhuur management service
• Privé dagelijkse pendeldienst opereert vanuit Sea Zen naar Central Festival Pattaya Overzicht • Elegant "Resort-Style" ontwikkeling van slechts 158 condominiums
100 meter van Bang Saray Beach
• Eenvoudige toegang tot U-Tapao International Airport (op slechts 20 minuten afstand): Vluchten in heel Azië en daarbuiten .
• Gelegen langs de toeristische corridor  op minuten afstand van wereldklasse toeristische attracties: 's werelds eerste Cartoon Network Water Park, Ramayana Water Park - Azië's grootste, Silverlake Wijngaard, Nong Nooch Botanische Tuinen, Buddha Mountain, Floating Market en nog veel meer ...
• Een paradijs voor golfers met meer dan 20 professionele cursussen op het gebied
• Toonaangevende opbrengsten • Exclusieve 9% jaarhuur Guarantee Program beschikbaar op bepaalde units
• Sterke meerwaarden mogelijk van 25% + Met prachtige stranden die aanvoelen als uw eigen, wereldklasse attracties en de meest verse zeevruchten van de regio, is Bang Saray in snel tempo een hotspot voor goed geïnformeerde expats en Bangkok weekenders.

Gunstig gelegen in de buurt van de bruisende stad Pattaya, maar met een eigen ontspannen identiteit, Bang Saray is echt het beste van beide werelden.Het ontdekken van Azië is nog nooit zo eenvoudig geweest met U-Tapao International Airport die op slechts 20 minuten ligt! Door deze factoren te combineren, wordt Sea Zen de perfecte full-time condominium residentie, vakantie huis of een solide investering met een superieure potentiële inkomsten en hoge meerwaarde.

Bereken uw hypotheek

Ligging

Weerbericht

Ontdek de regio